Els entrants i les sopes

Cep d'embotits (plat principal)............................................ 6,00 €

Amanida del temps............................................................ 6,50 €

Sopa d'all.......................................................................... 6,50 €

Sopa de farigola................................................................ 6,50 €

Carxofes a la graella.......................................................... 8,00 €

Truita de pernil ibèric......................................................... 9,00 €

Escudella "La Masia".......................................................... 9,50 €

Xató de Sitges...................................................................11,50 €

Esqueixada...................................................................... 13,50 €

Canelons......................................................................... 13,50 €

Amanida de formatge de cabra salsa anxoves.................... 14,00 €

Pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà............. 14,00 €

Regirat d'alls tendres i llagostins....................................... 14,00 €

Cargols de “l’àvia”........................................................... 14,75 €

Carpaccio de vedella amb foie i parmesà.......................... 15,00 €

Pernil ibèric de gla.......................................................... 18,50 €

 

 

Peixos

Carpaccio de gambes...................................................... 16,75 €

Bacallà amb samfaina....................................................... 17,50 €

Suprema de salmó fresc amb llagostins a la planxa............ 18,50 €

Lluç a la donostiarra......................................................... 19,50 €

Cua de rap farcida i gratinada.......................................... 21,00 €

Llenguado meunière........................................................ 22,00 €

Centre de rap a la marinera.............................................. 22,50 €

Arròs caldós amb llamàntol............................................. 23,00 €

 

 

Carns

Botifarra amb mongetes seques......................................... 8,00 €

Cassola de pollastre amb all............................................... 9,50 €

Conill a la graella............................................................. 10,00 €

Costella de porc a la graella............................................. 10,50 €

Costelletes i mitjanes de xai............................................. 14,00 €

Arròs de muntanya.......................................................... 15,75 €

Cassola de conill amb cargols........................................... 16,00 €

Cassola de mandonguilles amb sípia................................. 16,00 €

Xai rostit casolà............................................................... 17,75 €

Entrecotte de vedella....................................................... 17,75 €

Filet de vedella a la graella............................................... 22,00 €

Civet de senglar............................................................... 22,50 €

Costella de vedella a la graella......................................... 25,00 €

 

Acompanyaments

“All i oli”........................................................................... 1,75 €

Patates fregides................................................................ 4,50 €

Pebrots fregits.................................................................. 4,50 €

Fèsols............................................................................. 4,50 €

 

 

 

Aperitiu de pa amb tomàquet i embotit "cep"............. 3,00 €/persona

 

 

Hi ha el “Menú de la casa”

IVA 10% inclòs